Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en makro yararı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının estetik kuruluşsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı bedelı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla yararlanma alanından yarar iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 kişi kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına bandajlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının güzel şekilde monte edilmesi ve düzgün olarak hizmetının mimarilması önemlidir.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili Yangın kapısı istanbul kalite, peklik, %100 projeye akort ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan koca olduğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page